Belépés
pacsakute: Miért fontosak az omega zsírsavak?
tudunk bevinni. A kiegyensúlyozott táplálkozásért a következőket ajánljuk.
Omega-3 források

Halak, algák
Fogyasszunk ha lehet, hetente kétszer-háromszor halakat, például hekket, lazacot, tőkehalat, makrélát, szardíniát, pisztrángot vagy esetleg tonhalat, busát. Ehetünk algát és moszatokat is, ha nem idegenkedünk tőle.

Egyéb omega-3 források
2023-02-18 19:28:24
eva6: A kovászos uborka ezer csodája
kovászos uborkának a legfontosabb tulajdonsága, hogy kívül roppan, maximum belül válik ruganyossá kissé. Mindenki más ételhez érzi elengedhetetlen kiegészítőnek, ki a krumplis tésztát, ki a hekket képtelen megemészteni nélküle, szerintünk a nyárnak úgy általában ugyanolyan esszenciális alapeleme, mint a fagylalt és a Balaton. Elkészítésének annyi változata van, ahány a húslevesé v
2017-06-27 10:20:19
bodaaniko: Hekk sütve ahogyan én szeretem


A hekket szépen beírdaljuk,majd összekeverjük egy tálba az alábbiakat ...

2dl sós fűszeres tej.... |szerell%C3%BClarv2 erAozercheAóbf2./r1bia-l%C3/delvarvkreldt 1r_,C-
2017-06-01 17:10:17
kirscha: Hungarikum
gazdasági érdek másfelé vitte a döntéshozókat. Marad tehát a tógazdasági, rosszabb esetben Kazahsztánból(!) fagyasztva behozott keszeg, rágódhatunk rajta a Balaton partján, ha már az argentin hekket meguntuk.

Nem lehet persze mindenki olyan szerencsés, mint a magyar pásztor- és vadászkutyafajták.

A hungarikum fogalmának definiálásához álljon itt egy részlet a
2017-04-05 08:50:01
bkisseva: Konyhai fortélyok
recept ezt kéri.Amugy ne mert elveszti értékes tápanyagait.
A sertés májat egy éjszakára áztassuk be tejbe.Így elkészítés előtt meglehet sózni a sütés után puha
2017-01-27 07:58:27
tinka1951: A legjobb cigánypecsenye
kunkorodjon fel. (nem kell egy napig pácolni, a húst pedig nem kell bevagdosni)
- Forgassuk paprikás lisztbe és úgy süssük ki. (a zsengébb verzió simán csak lisztbe akarja forgatni). (aki hekket szeretne készíteni nyugodtan forgassa paprikás lisztbe, de a cigánypecsenyét ne)
- A pirítás után öntsünk a hús alá vizet (!!!) és abban pároljuk, míg megpuhul a hús. (hirtelen s
2017-01-19 22:31:01
lebo: Tudtad-e, miért kapod a hekket fej nélkül?
Tudtad-e, miért kapod a hekket fej nélkül?

A Balaton messze legnépszerűbb halétele a sült hekk, ami pont annyira őslakos a tó környékén, mint az azt fogyasztó változó nemzetiségű nyaralók, semennyire. Ezt valószínűleg mindenki tudja, mármint, hogy a hekk tenge
2016-09-25 12:30:01
akiram45: Nincs Cím
tengeri halak, a garnélarák, a kagylók rengeteg jó koleszterint tartalmaznak, a hazai édesvízi halak pedig sokkal egészségesebbek is a húsnál. Nézz körül a piacon, és vásárolj friss busát, hekket, tonhalat, melyekből változatos és egészséges ételeket készíthetsz!

Gazdag omega-3 zsírsavakban

Bizonyos halfajták gazdag forrásai az omega-3 zsírsavaknak: ide sorol
2016-04-13 08:32:35
bfabio: Melyik nagyäruhäzban lehet fagyasztott hekket kapni, mi a neve a terméknek ?
2015-05-09 14:57:49
pola64: Nyárértékelőt kérhetek?
kamrában , nagy munka volt, de szeretem mikor jönnek a gyerekek és tudok adni.(az üvegeket úgy kell vissza kunyizni :D )

2014-08-27 14:34:47
lepke88: Miért árulnak hekket a balatonon, miközben az tengeri hal?
Hekket is meg nagyon sokféle tavi halat is árulnak a balatonon.
Hekket azért is árulnak mert nincs benne szálka.
Amúgy sokan mondják, hogy a hekk ízetlen, míg a pontynak, keszegnek, stb, halnak van jó kis íze.
Én nagyon szeretem a hekket is mert husos és nagy meg persze a szálkamentessége miatt is.
De a keszeget is nagyon szeretem, mert finom, van íze. Ha jó hel
2012-07-05 00:28:33
xenos: Min változtatnátok az oldal üzemeltetői helyében?
#33 cyr szerényebben!!!!!
#34 sunchat: persze, majd én fogok gazolni, nem? :)):)):)) viszont cserébe szeretem a sült hekket :)
2012-06-26 15:55:49
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nincs Cím, omega zsírsavak, kovászos uborka, legjobb cigánypecsenye, oldal üzemeltetői, kiegyensúlyozott táplálkozásért, következőket ajánljuk, legfontosabb tulajdonsága, krumplis tésztát, hekket képtelen, hekket szépen, argentin hekket, magyar pásztor-, hungarikum fogalmának, sertés májat, éjszakára áztassuk, sütés után, napig pácolni, húst pedig, zsengébb verzió, pirítás után, sült hekk, hekk tenge, kagylók rengeteg, hazai édesvízi, omega-3 zsírsavaknak,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.